Op maat van jouw ritme:

See

more ...

Listen

more ...

Explore

more ...

Previous slide
Next slide

· VISION

See

KIES VOOR VISUELE VERWENNERIJ

Van een fijne televisie voor het hele gezin, een handig scherm voor je laptop of een leuke tablet voor de kinderen tot een slim lichtplan in je woning, wij helpen je graag bij het uitdenken van de visuele beleving bij je thuis.

· SOUND

LISTEN

BEPAAL DE BEAT VAN JE LEVEN

Zing jij graag loeihard mee met de liedjes van je favoriete band? Vind je het fijn om helemaal in een film gezogen te worden dankzij je surround sound systeem? Of droom je net van een installatie die het mogelijk maakt om in je hele woning muziek te luisteren. We’ve got your back! Geluid en muziek bepalen voor veel mensen mee het ritme van het leven, en hier een pareltje van maken, dat is onze missie!

· DIGITAL

EXPLORE

CONNECTEER MET DE WERELD

Moderne technologie slaagt erin om mensen met elkaar te verbinden. Van een stabiele wifiverbinding in je hele woning of slimme computergestuurde snufjes tot verschillende gaming mogelijkheden om vanop afstand samen te spelen. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste innovaties en verwonderen je graag met de mogelijkheden.

NET GEBOUWD OF RENOVATIEPLANNEN?

Hou dan zeker rekening met jouw audio en multimedia wensen

Sta je op punt om te bouwen of renoveren? Spring dan zeker eens binnen om vrijblijvend een futureproof audio- en lichtplan op maat te maken. Zo vermijd je straks heel wat ergernissen of loshangende kabels.

· THE EXPERIENCE

FEEL THE DIFFERENCE

EEN EXPERIENCE CENTER MET 4 BELEVINGSRUIMTES

Vind je het vaak moeilijk om je voor te stellen hoe de verschillende technologieën er in de praktijk uitzien? Dat begrijpen we goed! Daarom ontwikkelden we 4 verschillende belevingsruimtes waar je zelf kan ontdekken wat onze producten voor je kunnen betekenen.

BASEMENT
GARDEN
LIVING ROOM
OFFICE
Previous slide
Next slide