Op maat van jouw ritme:

SEE, FEEL, HEAR, DREAM.

PROEF VAN DE REAL LIFE MOGELIJKHEDEN VAN TECHNOLOGIE!

· THE EXPERIENCE

THE GARDEN

Droom je er al jaren van om van je buitenruimte een echte parel te maken? Dan doe je in The Garden ongetwijfeld inspiratie op. Niet alleen presenteren we hier het neusje van de zalm wat betreft buitenverlichting en audio, ook verleiden we je graag met enkele innovatieve projectietechnieken.

The living room

Een fijne televisie, surround sound, een stabiele internetverbinding en een versterker die handig te verbinden is met meerdere toestellen, het is slechts een handgreep uit de verschillende vooruitstrevende technieken die we presenteren in the living room. In een huiskamersetting laten we je graag dromen van de woontechnologie van morgen!

THE OFFICE

Online meetings en conference calls zijn hipper dan hip, maar wist je dat hier ook heel wat slimme technieken voor bestaan? In The Office ontdek je de nieuwste geluidstechnieken, systemen voor een levensechte videocall, manieren om in handomdraai draadloos te presenteren en zoveel meer.

THE BASEMENT

Bier, een voetbaltafel en een tv, zo ziet een basement eruit, toch? Think again! Vandaag vind je hier vaak een prachtig staaltje technologie. Denk maar aan fantastische boxen, een premium beamer en niet te vergeten, een fantastisch uitgeruste gaming experience. In The Basement gaat je hart ongetwijfeld sneller slaan, beloofd!

· DEMONSTRATIE

Vraag een persoonlijke demonstratie aan:

Ik heb interesse in:

VERTEL ONS WAAR JE PRECIES NAAR OP ZOEK BENT:

ENKELE REALISATIES

KOM GERUST
EVEN LANGS.

Heb je een dringende vraag of wil je graag spreken met onze technieker? Spring dan gerust even binnen in onze winkel of bel ons op het nummer +32 (0) 50 31 61 27