Op maat van jouw ritme:

See

more ...

Listen

more ...

Explore

more ...

Previous slide
Next slide

· VISION

See

ZORG VOOR VISUELE VERWENNERIJ

Vraagt je event, discotheek of horecazaak om een slim lichtsysteem? Ben je op zoek naar makkelijke draadloze manieren om te projecteren? Of heb je interesse in de nieuwste computerschermen? Sonus helpt je graag in je zoektocht naar de best mogelijke visuele oplossingen voor je zaak.

· SOUND

LISTEN

KIES VOOR OORVERDOVEND SUCCES

Heb jij ook zo’n hekel aan conference calls waarin je elkaar maar amper verstaat? Of sukkel je met het vinden van de juiste geluidsinstallatie om een fijne ervaring te creëren in je horecazaak? Samen met jou zoeken we de ideale oplossing voor eender welke uitdaging, zodat je straks alles weer glashelder hoort.

· DIGITAL

EXPLORE

CONNECTEER MET DE WERELD

Een kantoorruimte die je met enkele muisklikken bedient, een dj booth waarin licht en geluid perfect met elkaar communiceren, … Klinken deze slimme systemen je als muziek in de oren? Ontdek dan samen met ons op welke manier de nieuwste ontwikkelingen hun steentje kunnen bijdragen tot volt werk én een optimale beleving in jouw bedrijf.

NET GEBOUWD OF RENOVATIEPLANNEN?

Hou dan zeker rekening met jouw audio en multimedia wensen

Sta je op punt om te bouwen of renoveren? Spring dan zeker eens binnen om vrijblijvend een futureproof audio- en lichtplan op maat te maken. Zo vermijd je straks heel wat ergernissen of loshangende kabels.

HEB JE BINNENKORT EEN EVENT GEPLAND?

Bij Wesound kan je nog steeds rekenen op de vlotte service en expertise om van jouw event te laten schitteren.